
Ingrediënten (2 personen)
- 4 plakjes bladerdeeg (diepvries)
- 8 lepels tomatenpuree
- 1 rode ui
- 1 klein teentje knoflook
- 125 gram Ricotta
- Italiaanse vleeswaren (naar keuze)
Bereiding
Laat het bladerdeeg ontdooien en snijd deze door de helft. Breng de tomatenpuree op smaak met peper, zout en eventueel wat Italiaanse kruiden. Verdeel de tomatenpuree over het bladerdeeg. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn en bak dit samen kort aan. Voeg de ricotta toe. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Verdeel het ricottamengsel over het bladerdeeg. Je kunt ervoor kiezen de vleeswaren mee te bakken in de oven of leg dit na de baktijd op de hapjes. Bak de bladerhapjes af in een voorverwarmde oven volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Enjoy!
Aanbevolen recepten
Perenflappen
Heb jij ook wel eens stoofpeertjes over? Niet weggooien, hoor gewoon lekkere perenflappen van maken!
Heb jij ook wel eens stoofpeertjes over? Niet weggooien, hoor gewoon lekkere perenflappen van maken!
Hapje met Antilliaanse vulling
De kipvulling van Antilliaanse pastechi is verrukkelijk. In dit recept met een krokant jasje van bl...
De kipvulling van Antilliaanse pastechi is verrukkelijk. In dit recept met een krokant jasje van bl...
BBQ Salade
Bij een barbecue mag een salade niet ontbreken. Dit een goede variant met verse groenten en het smeu...
Bij een barbecue mag een salade niet ontbreken. Dit een goede variant met verse groenten en het smeu...