bladerdeeghapje-ricotta
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Dit gerecht heeft nog geen reviews.)
Laden...

Ingrediënten (2 personen)

  • 4 plakjes bladerdeeg (diepvries)
  • 8 lepels tomatenpuree
  • 1 rode ui
  • 1 klein teentje knoflook
  • 125 gram Ricotta
  • Italiaanse vleeswaren (naar keuze)

Bereiding

Laat het bladerdeeg ontdooien en snijd deze door de helft. Breng de tomatenpuree op smaak met peper, zout en eventueel wat Italiaanse kruiden. Verdeel de tomatenpuree over het bladerdeeg. Snipper de ui en snijd de knoflook fijn en bak dit samen kort aan. Voeg de ricotta toe. Breng op smaak met een beetje zout en peper. Verdeel het ricottamengsel over het bladerdeeg. Je kunt ervoor kiezen de vleeswaren mee te bakken in de oven of leg dit na de baktijd op de hapjes. Bak de bladerhapjes af in een voorverwarmde oven volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Enjoy!