1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Dit gerecht heeft nog geen reviews.)
Laden...

Snelle kaasfondue met breekbrood

En weer een leuke snack voor op de borrelplank! Ik had nog een half, zelfgebakken brood liggen van het ontbijt en dat gaf mij inspiratie voor dit leuke breekbrood op de borrelplank. 


Bereiding gevuld brood met kaasfondue

  • Snij de kap van het brood af.
  • Hol het brood uit. Deze vulling kun je weggooien (of laten drogen en gebruiken als broodkruim voor de gehaktballen of iets dergelijks).
  • Snij de korst van het brood tot onderin in.
  • Meng olijfolie met oregano, grove zwarte peper en een kleine, uitgeperste knoflook teen.
  • Besmeer het brood van binnen en buiten met de olie.
  • Vul het brood met wat restanten kaas. Ik heb hier ook nog gorgonzola aan toegevoegd en een gesnipperde rode ui.
  • Vouw aluminiumfolie om het brood zodat deze in de airfryer niet te hard wordt. Smelt de kaas op 200 graden in ca. 4 minuten.
  • Haal nu het aluminiumfolie van het brood en zet de airfryer nogmaals op 4 minuten. De kaas smelt nu in zijn geheel en het brood wordt lekker knapperig.
  • Direct opdienen en de kaas snoepen met een worstje, augurkje of groente. Ik heb er ook nog een fijngesneden bosuitje over verdeeld.
  • Je kunt ook de korst breken en door de kaas halen.