spaghetti, garnalen, knoflook, kaas
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 reviews, gemiddel: 3,00 van 5)
Laden...

Ingrediënten

  • 300 gram spaghetti
  • 250 gram garnalen
  • 1 ui
  • 1 paprika
  • 1 teentje knoflook
  • 50 gram Philadelphia roomkaas
  • 50 gram Gorgonzola
  • 1 bosuitje
  • selderij
  • Peper, zout

Bereiding recept

Fruit de ui. Voeg de paprika toe en roerbak het geheel een paar minuten. Voeg de fijngeperste knoflook en garnalen toe. Roerbak ca. 3 minuten en breng op smaak met zout en peper. Voeg de roomkaas en gorgonzola toe. Laat de kaas smelten op een laag vuur tot een mooie saus ontstaat. Kook ondertussen de spaghetti gaar. Meng de spaghetti samen met het bosuitje en de selderij door de saus. Simpel, snel en heerlijk! Ik gebruik Philadelphia roomkaas omdat dit een mooie saus geeft die goed om de spaghetti blijft ‘plakken’.