
Ingrediënten
- 300 gram spaghetti
- 250 gram garnalen
- 1 ui
- 1 paprika
- 1 teentje knoflook
- 50 gram Philadelphia roomkaas
- 50 gram Gorgonzola
- 1 bosuitje
- selderij
- Peper, zout
Bereiding recept
Fruit de ui. Voeg de paprika toe en roerbak het geheel een paar minuten. Voeg de fijngeperste knoflook en garnalen toe. Roerbak ca. 3 minuten en breng op smaak met zout en peper. Voeg de roomkaas en gorgonzola toe. Laat de kaas smelten op een laag vuur tot een mooie saus ontstaat. Kook ondertussen de spaghetti gaar. Meng de spaghetti samen met het bosuitje en de selderij door de saus. Simpel, snel en heerlijk! Ik gebruik Philadelphia roomkaas omdat dit een mooie saus geeft die goed om de spaghetti blijft ‘plakken’.
Een heerlijke romige saus door de roomkaas en pit door de gorgonzola Spaghetti met garnalen. Hier kun je mij voor wakker maken!
Aanbevolen recepten
Pasta met artisjok en citroen
Romige pasta met een frisse ondertoon van citroen.
Romige pasta met een frisse ondertoon van citroen.
Pittige garnalen
Het ultieme voorgerecht dat nooit gaat vervelen. De knoflookolie is heerlijk om je stokbrood in te d...
Het ultieme voorgerecht dat nooit gaat vervelen. De knoflookolie is heerlijk om je stokbrood in te d...
Romig vispotje met zeekraal
Een heerlijk romig vispotje met zalm, garnalen en talapia. Knapperig door de zeekraal, fris door de ...
Een heerlijk romig vispotje met zalm, garnalen en talapia. Knapperig door de zeekraal, fris door de ...