
Ingrediënten
- 2 grote kipfilets
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- Creme Fraiche
- Vissaus
- Kruiden: kerrie masala, kardemon, gedroogde chili peper, verse peper, zout
- Topping: taugé, lente-uitje, gedroogde uitjes
Bereiding recept
Een heerlijk snel klaar recept voor de doordeweekse werkdag! Bak de ui, paprika en kipfilet in een beetje olijfolie. Voeg de kruiden toe als de kip bijna gaar is: zout, peper, 2 theelepels kerrie masala, 1 theelepel kardemon, gedroogde chili peper. Een flinke eetlepel creme fraiche erbij samen met een scheut vissaus. Even lekker laten pruttelen.
Kook onder tussen de rijst gaar. Serveren met een topping van taugé, fijngesneden lente-uitje en gedroogde uitjes.
Aanbevolen recepten
Curry uit de slowcooker
Deze kip curry smaakt fris met een zoete ondertoon. De fijngesneden wortel geeft een mooie oranje kl...
Deze kip curry smaakt fris met een zoete ondertoon. De fijngesneden wortel geeft een mooie oranje kl...
Kip in limoen-kokossaus
Voor de kokosliefhebber, zachtgegaarde kip in een fluweelzachte limoen-kokossaus
Voor de kokosliefhebber, zachtgegaarde kip in een fluweelzachte limoen-kokossaus
Kipvleugeltjes Vindaloo
Vindaloo is een curry gerecht uit India. Het is een vrij scherpe curry, wat mede komt door het gebru...
Vindaloo is een curry gerecht uit India. Het is een vrij scherpe curry, wat mede komt door het gebru...