
Gevulde pasta ‘opgepimpt’ met geitenkaas
Na een lange werkdag wil ik ook snel en makkelijk een maaltijd op tafel zetten. Dus ja, ik maak zeker gebruik van de kant-en-klare gerechten die de supermarkt aanbiedt. Helaas ontbreekt het vaak wel aan smaak van dit soort gerechten. Maar met wat handige tips en trucks kan het toch verrassend zijn. Zo ook deze gevulde (verse) pasta.
Bereiding snelle maaltijd
- Snipper een ui, knoflook en paprika. Bak dit snel aan. Bak kipfilethaasjes mee en breng op smaak met zout en peper.
- Maak snel een frisse salade met Rucola, rode ui en tomaat.
- Kook de kant-en-klare gevulde pasta in ruim water en giet deze af. Breng de pasta op smaak met een goede olijfolie, zout en peper. Verkruimel verse geitekaas en roer dit door de warme pasta zodat het een beetje gaat smelten. Over de borden verdelen en geniet ervan!