1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Dit gerecht heeft nog geen reviews.)
Laden...

Ingrediënten

  • 300 gram penne
  • Klein teentje knoflook
  • 2 eetlepels philadelphia (of andere jonge roomkaas)
  • 1 theelepel mierikswortelpasta
  • Zoete rode paprika
  • 1/2 komkommer
  • Lente uitje
  • Verse basilicum
  • Boullionblokje
  • Scheutje azijn (kies een mooie azijn)
  • Zout, peper

Bereiding recept

Kook de penne in bouillonwater. Knijp het teentje knoflook uit boven de roomkaas en roer de mierikswortel er door heen. Breng op smaak met verse peper. Snij onder tussen de paprika en komkommer in blokjes en breng op smaak met een scheutje azijn en een beetje zout en peper. Snij het lente uitje en basilicum fijn. Als de penne gaar is afgieten en mengen met de roomkaas. Door de warmte smelt de roomkaas en roert het makkelijk door de penne. Laat het iets afkoelen.Meng daarna alle ingredienten door elkaar. Lekker als het nog lauwwarm  is. 

Ook lekker is er een klein beetje grana padano over strooien maar hoeft niet.