
Ingrediënten
- 300 gram penne
- Klein teentje knoflook
- 2 eetlepels philadelphia (of andere jonge roomkaas)
- 1 theelepel mierikswortelpasta
- Zoete rode paprika
- 1/2 komkommer
- Lente uitje
- Verse basilicum
- Boullionblokje
- Scheutje azijn (kies een mooie azijn)
- Zout, peper
Bereiding recept
Kook de penne in bouillonwater. Knijp het teentje knoflook uit boven de roomkaas en roer de mierikswortel er door heen. Breng op smaak met verse peper. Snij onder tussen de paprika en komkommer in blokjes en breng op smaak met een scheutje azijn en een beetje zout en peper. Snij het lente uitje en basilicum fijn. Als de penne gaar is afgieten en mengen met de roomkaas. Door de warmte smelt de roomkaas en roert het makkelijk door de penne. Laat het iets afkoelen.Meng daarna alle ingredienten door elkaar. Lekker als het nog lauwwarm is.
Ook lekker is er een klein beetje grana padano over strooien maar hoeft niet.
Aanbevolen recepten
Kant-en-klare pasta 'opgepimpt' met geitenkaas. Soms kan lekker en snel eten zo simpel zijn!
Pasta met zalm is zeker niet nieuw. Maar ik beloof je, dit gerecht is heel verrassend! De 'uitgebakk...
Deze pasta is vooral onweerstaanbaar door de verse pesto.