
Ingrediënten
- Rundvleesbouillonblokjes (4)
- Gehaktballetjes
- 1 grote ui
- 4 plakjes gemberwortel
- 1 stengel citroengras
- 1 kaneelstokje
- 1 tl zwarte peperkorrels
- 300 gram rosbief
- Taugé
- Basilicum
- Munt
- Rode peper
- Koriander
- Bosuitje
- 200 gram rijstnoedels
Bereiding recept
Bereid de rundvleesbouillon van bouillonblokjes (ca. 2 liter). Voeg ui, gemberwortel, citroengras, kaneelstokje en peperkorrels toe. Laat 45 minuten sudderen, voeg laatste 15 minuten de gehaktballetjes toe.
Snij de verse kruiden fijn. Snij de rosbief in flinterdunne plakjes of reepjes. Kook de rijstnoedels volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verdeel de noedels, het vlees en de fijngesneden kruiden over vier borden. Schenk de hete bouillon over de noedels.
Een hartige smaakverrassing door toevoeging van het kaneelstokje!