
Ingrediënten
- 500 gram kipfilet
- Teen knoflook
- Kleine ui
- Rode peper (of 2 rawitjes)
- Stuk verse gember
- Sap limoen
- 2 eetlepels honing
- Scheut ketjap
- Theelepel kerriepoeder
- 1/4 theelepel nootmuskaat
- Scheut olie
- Zout en peper
Bereiding recept
Snij de kipfilet in blokjes. Doe alle overige ingrediënten in de keukenmachine en maak de marinade. Meng de marinade met de kipfilet en laat dit ca. 2 uur marineren.
Lekkere pittige saté met een zoet randje. Smaakt heerlijk bij deze ‘gepimpte’ Wijko satésaus.
Aanbevolen recepten
Kip Kerrie Ananas
Deze snel snel klaar Kip-Kerrie-Ananas schotel doet het altijd goed! Lekker zoet door de ananas en r...
Deze snel snel klaar Kip-Kerrie-Ananas schotel doet het altijd goed! Lekker zoet door de ananas en r...
Kip in wijnsaus
Een heerlijke winterse stoofpot om met een groot gezelschap van te genieten.
Een heerlijke winterse stoofpot om met een groot gezelschap van te genieten.
Kipvleugeltjes Vindaloo
Vindaloo is een curry gerecht uit India. Het is een vrij scherpe curry, wat mede komt door het gebru...
Vindaloo is een curry gerecht uit India. Het is een vrij scherpe curry, wat mede komt door het gebru...
