
Ingrediënten
- Currysaus: knoflookui, stuk gember, peper (rawit), verse koriander, kerriepoeder, sap limoen, scheut olie.
- 1/2 blik kokosmelk
- Bouillonblokje kip (+water)
- 2 eetlepels vissaus
- Palmsuiker
- Kipfilet
- Ui
- Spaanse peper
- Champignons
- Gekookte aardappel
- Rozijnen
- Spinazie
- Bosuitje
Bereiding recept
Currysaus maken van de genoemde ingrediënten (malen in keukenmachine).
In de pan bakken: spaanse peper, ui, kipfilet en champignons. Zelfgemaakte curry toevoegen en een schep rode Indiase curry. Even bakken en kokosmelk, bouillonblokje en water toevoegen. 10 minuten laten pruttelen.
Op het laatst toevoegen: rozijnen, spinazie, aardappel, bosuitje.
Aanbevolen recepten
Kipfilet-champignons met een twist
Kipfilet met champignons in een romige kokossaus. Een oosterse twist!
Kipfilet met champignons in een romige kokossaus. Een oosterse twist!
Kip in limoen-kokossaus
Voor de kokosliefhebber, zachtgegaarde kip in een fluweelzachte limoen-kokossaus
Voor de kokosliefhebber, zachtgegaarde kip in een fluweelzachte limoen-kokossaus
Stoofpotje kip kerrie met tomaat
Een ongewone combinatie, kerrie met tomaat. Het geeft een totaal nieuwe twist aan uw kipgerecht. Het...
Een ongewone combinatie, kerrie met tomaat. Het geeft een totaal nieuwe twist aan uw kipgerecht. Het...