
Ingrediënten
- 500 gram kipfilet
- Teen knoflook
- Kleine ui
- Rode peper (of 2 rawitjes)
- Stuk verse gember
- Sap limoen
- 2 eetlepels honing
- Scheut ketjap
- Theelepel kerriepoeder
- 1/4 theelepel nootmuskaat
- Scheut olie
- Zout en peper
Bereiding recept
Snij de kipfilet in blokjes. Doe alle overige ingrediënten in de keukenmachine en maak de marinade. Meng de marinade met de kipfilet en laat dit ca. 2 uur marineren.
Lekkere pittige saté met een zoet randje. Smaakt heerlijk bij deze ‘gepimpte’ Wijko satésaus.
Aanbevolen recepten
Soto Ajam
Deze soep kun je van te voren klaar maken en dan wordt hij zelfs nog lekkerder. Ideaal als je gasten...
Deze soep kun je van te voren klaar maken en dan wordt hij zelfs nog lekkerder. Ideaal als je gasten...
Kipfilet-champignons met een twist
Kipfilet met champignons in een romige kokossaus. Een oosterse twist!
Kipfilet met champignons in een romige kokossaus. Een oosterse twist!
Kip Kerrie Ananas
Deze snel snel klaar Kip-Kerrie-Ananas schotel doet het altijd goed! Lekker zoet door de ananas en r...
Deze snel snel klaar Kip-Kerrie-Ananas schotel doet het altijd goed! Lekker zoet door de ananas en r...
