1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 reviews, gemiddel: 3,00 van 5)
Laden...

Kipfilet met champignons in een romige kokossaus


Ingrediënten

  • 400 gram kipfilet
  • 1 bakje champignons
  • 1 rode ui
  • 1 theelepel Fenegriek
  • 1/2 theelepel kentjoer
  • 1/2 theelepel witte peper
  • 1 theelepel ketoembar
  • 1/2 theelepel gember
  • 1 eetlepel palmsuiker
  • Stukje santen en klein beetje water
  • Zout

Recept

Snijd de kipfilet, champignons en ui in stukken. Bak op een hoog vuur de ui en kipfilet en breng op smaak met zout. Roerbak tot de kipfilet bijna gaar is. Voeg de champignons toe. Even roerbakken en zet het vuur laag. Voeg de kruiden toe, palmsuiker, santen en water. Laat het even sudderen en breng het sausje eventueel ook op smaak met wat zout. Makkelijk en lekker, serveer met witte rijs. Enjoy!