
Ingrediënten
- Kipfilet
- Citroensap
- Italiaanse kruiden
- Eén teen knoflook
- Verse basilicum
- Tomaat
- Zout, grove zwarte peper
Bereiding recept
Snij de kipfilet in reepjes. Marineer de kipfilet met olie, knoflook, Italiaanse gedroogde kruiden, zout en een paar eetlepels citroensap. Laat de kruiden ca. 30 minuten intrekken.
Bak de kipreepjes op een bakplaat zodat ze een lekker bruin korstje krijgen. Serveer met de verse basilicum en tomaat. Enjoy!
Aanbevolen recepten
Thaise kip met zoete aardappel
De kip is lekker pittig en doet heerlijk Thais aan. Het zuurtje van de kip doet het goed met het zoe...
De kip is lekker pittig en doet heerlijk Thais aan. Het zuurtje van de kip doet het goed met het zoe...
Groene curry met kip
Frisse groene curry met de smaken van sereh, limoenblaadjes, gember en natuurlijk kokos.
Frisse groene curry met de smaken van sereh, limoenblaadjes, gember en natuurlijk kokos.
Kipfilet-champignons met een twist
Kipfilet met champignons in een romige kokossaus. Een oosterse twist!
Kipfilet met champignons in een romige kokossaus. Een oosterse twist!