
Ingrediënten
- Currysaus: knoflookui, stuk gember, peper (rawit), verse koriander, kerriepoeder, sap limoen, scheut olie.
- 1/2 blik kokosmelk
- Bouillonblokje kip (+water)
- 2 eetlepels vissaus
- Palmsuiker
- Kipfilet
- Ui
- Spaanse peper
- Champignons
- Gekookte aardappel
- Rozijnen
- Spinazie
- Bosuitje
Bereiding recept
Currysaus maken van de genoemde ingrediënten (malen in keukenmachine).
In de pan bakken: spaanse peper, ui, kipfilet en champignons. Zelfgemaakte curry toevoegen en een schep rode Indiase curry. Even bakken en kokosmelk, bouillonblokje en water toevoegen. 10 minuten laten pruttelen.
Op het laatst toevoegen: rozijnen, spinazie, aardappel, bosuitje.
Aanbevolen recepten
Kip in wijnsaus
Een heerlijke winterse stoofpot om met een groot gezelschap van te genieten.
Een heerlijke winterse stoofpot om met een groot gezelschap van te genieten.
Kip in limoen-kokossaus
Voor de kokosliefhebber, zachtgegaarde kip in een fluweelzachte limoen-kokossaus
Voor de kokosliefhebber, zachtgegaarde kip in een fluweelzachte limoen-kokossaus
Kip-kerrie
Een fris, romige kerriesaus door het gebruik van creme fraîche. De kardemon maakt het extra zoet en ...
Een fris, romige kerriesaus door het gebruik van creme fraîche. De kardemon maakt het extra zoet en ...
