1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 reviews, gemiddel: 4,00 van 5)
Laden...


Ingrediënten

  • 1 verpakking flammkuchendeeg
  • 2 eetlepels Philadelphia roomkaas
  • 2 eetlepels pesto (zelfgemaakt of kant-en-klaar)
  • Chilipoeder
  • Grove zwarte peper
  • Handje geraspte kaas

Voor de topping

  • Handje rucola
  • 1 rode ui
  • 1 tomaat

Recept

Rol de verpakking flammkuchendeeg uit. Verdeel de roomkaas over het deeg. Verdeel de pesto over het de roomkaas. Breng de flammkuchen lekker op smaak met chilipoeder en vers gemalen grove peper. Verdeel de geraspte kaas over het deeg. Schuif de flammkuchen 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden. 

Doe ondertussen de ui en tomaal in de keukenmachine en hak ze fijn (niet tot pulp malen!). Breng op smaak met peper en een beetje zout en schep het over in een vergiet zodat het overtollige vocht eruit kan lopen.

Haal de flammkuchen uit de oven. Snij het in 10 royale stukken. Leg op elk stuk een paar blaadjes rucola en een schep tomaat/ui mengsel. Enjoy!