
Ingrediënten
- 1 verpakking Flammkuchendeeg (AH)
- Knoflook garnalen (kant-en-klaar AH)
- 2 eetlepels Creme Fraîche
- Eetlepel tomatenpuree
- 1 rode paprika
- 1 bosuitje
- Paar takjes selderij
- Geraspte kaas
- Kruiden: gedroogde chili peper, verse peper, zout
Bereiding recept
Meng de Creme Fraîche met de tomatenpuree, gedroogde chili pepers en grove peper (beetje tomatenketchup erbij is ook lekker voor een ‘zoetje’). Snij de paprika, het bosuitje en de selderij klein. Rol het Flammkuchendeeg uit. Verdeel het Creme Fraîche mengsel erover (smeer vooral de randen goed in, dat voorkomt verbranden in de oven). Verdeel alle ingrediënten gelijkmatig en strooi af met de geraspte kaas. Bak de Flammkuche in ca. 15 minuten gaar in een voorverwarmde oven op 180 graden.
Makkelijk en lekker. Enjoy!
Aanbevolen recepten
Romig vispotje met zeekraal
Een heerlijk romig vispotje met zalm, garnalen en talapia. Knapperig door de zeekraal, fris door de ...
Een heerlijk romig vispotje met zalm, garnalen en talapia. Knapperig door de zeekraal, fris door de ...
Flammkuchen origineel
De originele flammkuchen bevat creme fraîche, spek en ui. Ik hou wel van goed belegd!
De originele flammkuchen bevat creme fraîche, spek en ui. Ik hou wel van goed belegd!
Spaghetti in 't groen
Spaghetti met een subtiele smaak van basilicum en knoflook.
Spaghetti met een subtiele smaak van basilicum en knoflook.