champignons in roomsaus
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 reviews, gemiddel: 4,00 van 5)
Laden...

Ingrediënten

  • 1 bakje champignons
  • 2 teentjes knoflook
  • 2 eetlepels zwarte pepersaus (Toko – zie foto onder)
  • Kookroom
  • Zout
  • Verse kruiden: lenteuitje, koriander

Bereiding recept

Borstel de champignons schoon en snij ze in plakjes. Bak de champignons even snel aan met de uitgeperste teentjes knoflook. Paar minuten roerbakken. Voeg de zwarte pepersaus toe en blijf roeren. Voeg de kookroom toe. Laat de champignons nu 5 minuten pruttelen zodat de smaken lekker door elkaar kunnen trekken. Snij onder tussen het lentjeuitje en de koriander fijn. Breng de roomsaus op smaak met zout, de verse kruiden vlak voor opdienen door de saus roeren of strooi ze als topping op de champignons. (Is de saus iets te dun? Gebruik dan wat allesbinder om de saus te binden.)


Een stokbrood afbakken en dippen maar. Enjoy!


Onmisbaar in iedere keuken, deze ‘black pepper sauce’ uit de Toko. Ook heerlijk om mee te marineren.