1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Dit gerecht heeft nog geen reviews.)
Loading...

Vindt u pesto soms ook te overheersend? Dat is niet het geval in deze spaghetti in ’t groen. De basilicumsmaak is subtiel aanwezig. Onderstaande hoeveelheid is voor 2 à 3 personen.


Ingrediënten

  • 400 gram spaghetti
  • 250 gram garnalen
  • 1 sjalotje
  • 1 teen knoflook
  • 1 bakje basilicum
  • 25 gram rucola
  • handje noten (cashew noten of amandelen)
  • 100 gram geraspte kaas
  • Kookroom

Bereiding

Doe de basilicum, rucola, geraspte kaas en noten samen met een scheutje olijfolie en kookroom in de keukenmachine. Maak hier een groene pasta van. Bak in een beetje olijfolie het sjalotje, de teen knoflook en de garnalen. Voeg een scheut kookroom toe en laat even sudderen. Kook ondertussen de spaghetti gaar. Voeg de groene pasta toe aan de garnalen en warm op. Breng de saus op smaak met zout en peper. Voeg de gekookte spaghetti toe en meng de saus met de spaghetti. Binnen 15 minuten een heerlijke maaltijd op tafel. Enjoy!