1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Dit gerecht heeft nog geen reviews.)
Loading...

Ik vind wraps heerlijk. Het nadeel vind ik dat de wraps zo snel afkoelen aan tafel. Ik eet ze dus het liefst als ovenrecept. Dit recept van Mexicaanse wraps met gehakt is makkelijk, snel klaar en vol smaak.

Ingrediënten

  • Pakje miniwraps
  • 500 gram gehakt
  • 1 teen knoflook
  • 2 uien
  • 1 rode en 1 gele puntpaprika
  • 1 jalapeno peper
  • Kruiden voor het gehakt: tl. paprikapoeder, tl. koriander, tl. komijn, 1/2 tl. kurkuma, chilipoeder, venkelpoeder, zwarte peper, zout
  • 100 gram tomatensaus gemengd met 1/2 tl gerookte paprikapoeder
  • Verse koriander
  • Zakje geraspte kaas

Bereiding Mexicaanse wraps

Bak de ui, knoflook, paprika en jalapeno peper even kort aan. Voeg het gehakt en de kruiden toe. Bak dit tot het gehakt rul is. Meng ondertussen de tomatensaus met de gerookte paprikapoeder (pimenton). Snij de korander fijn en meng dit door het gehaktmengsel.

Pak een wrap en schep hier 2 eetlepels gehaktmengsel op. Rol op en leg in een ingevette ovenschaal. Herhaal dit tot alle wraps op zijn. Zet de wraps eventueel vast met een saté prikker. Verdeel de tomatensaus over de wraps en daarna de geraspte kaas. Bak de wraps af in 15 minuten op 180 graden. Enjoy!