
Ingrediënten
- 300 gram runderreepjes
- bakje champignons
- 1 ui
- teen knoflook
- groene paprika
- verse peterselie
- 75 gram creme fraîche
- 1 theelepel mosterd
- 2 theelepels tomatenpuree (ik heb altijd zo’n tube in de koelkast, handig voor dit soort gerechten)
- 1/2 bouillonblokje rund
- Kruiden: paprikapoeder, peter, zout
- 15 ml wodka
Bereiding recept
Bak de runderreepjes heel snel aan en breng op smaak met zout en peper. Schep ze uit de pan en houd ze warm in een afgedekt schaaltje. Snij de ui, knoflook, groene paprika en champignons. Voeg de ingrediënten in dezelfde volgorde toe aan de wokpan. Als de champignons lekker gekleurd zijn voeg je de overige ingrediënten toe. Proef de saus en breng op smaak met de kruiden. Roer de runderreepjes en fijn gesneden peterselie erdoor. Lekker met witte rijs erbij. Enjoy!
Aanbevolen recepten
Zoet stoofvlees
Ik ben gek op stoofvlees uit de slowcooker. Of het nu Hollands draadjesvlees is of Indonesisc...
Ik ben gek op stoofvlees uit de slowcooker. Of het nu Hollands draadjesvlees is of Indonesisc...
Kipfilet-champignons met een twist
Kipfilet met champignons in een romige kokossaus. Een oosterse twist!
Kipfilet met champignons in een romige kokossaus. Een oosterse twist!
Rendang met sperziebonen
Pittig, geurend, fris... Dit is de lekkerste rendang. Waarschijnlijk door de toevoeging van steranij...
Pittig, geurend, fris... Dit is de lekkerste rendang. Waarschijnlijk door de toevoeging van steranij...