
Ingrediënten
- kilo gehakt half om half
- 1 rode ui
- 1 teen knoflook (uitgeperst)
- Flinke eetlepel tomatenpuree
- gedroogde pepers
- 2 theelepels pimenton
- 1 theelepel piment
- 2 theelepels koriander
- 1 theelepel mosterdpoeder
- Zout, peper
Bereiding mini hamburgertjes
Meng alle ingrediënten met het gehakt en maak er kleine burgers van. Ca. 15 minuten op de barbecue en smullen maar. Lekker op een broodje met natuur verse salsa van tomaat en rode ui. Enjoy!
Aanbevolen recepten
Gehaktcurry Vindaloo
Deze gehaktcurry is een samensmelting uit verschillende keukens. Vindaloo uit de Indiase keuken en e...
Deze gehaktcurry is een samensmelting uit verschillende keukens. Vindaloo uit de Indiase keuken en e...
Gehaktbrood Indonesisch
Indonesisch gehaktbrood is lekker met rijst en sajoer boontjes of geroerbakte paksoi.
Indonesisch gehaktbrood is lekker met rijst en sajoer boontjes of geroerbakte paksoi.
Tapas gehaktballetjes
Tapas gehaktballetjes met een twist uit de Marokkaanse keuken en gerookte tomatensaus.
Tapas gehaktballetjes met een twist uit de Marokkaanse keuken en gerookte tomatensaus.

