
Ingrediënten
- 300 gram runderreepjes
- bakje champignons
- 1 ui
- teen knoflook
- groene paprika
- verse peterselie
- 75 gram creme fraîche
- 1 theelepel mosterd
- 2 theelepels tomatenpuree (ik heb altijd zo’n tube in de koelkast, handig voor dit soort gerechten)
- 1/2 bouillonblokje rund
- Kruiden: paprikapoeder, peter, zout
- 15 ml wodka
Bereiding recept
Bak de runderreepjes heel snel aan en breng op smaak met zout en peper. Schep ze uit de pan en houd ze warm in een afgedekt schaaltje. Snij de ui, knoflook, groene paprika en champignons. Voeg de ingrediënten in dezelfde volgorde toe aan de wokpan. Als de champignons lekker gekleurd zijn voeg je de overige ingrediënten toe. Proef de saus en breng op smaak met de kruiden. Roer de runderreepjes en fijn gesneden peterselie erdoor. Lekker met witte rijs erbij. Enjoy!
Aanbevolen recepten
Zoet stoofvlees
Ik ben gek op stoofvlees uit de slowcooker. Of het nu Hollands draadjesvlees is of Indonesisc...
Ik ben gek op stoofvlees uit de slowcooker. Of het nu Hollands draadjesvlees is of Indonesisc...
Hachee uit de slowcooker
Zo maak je boterzachte hachee waar je geen omkijken naar hebt.
Zo maak je boterzachte hachee waar je geen omkijken naar hebt.
Champignons in zwartepeper-roomsaus
Binnen 10 minuten klaar en om je vingers bij op eten! Deze champignons in black pepper sauce.
Binnen 10 minuten klaar en om je vingers bij op eten! Deze champignons in black pepper sauce.

(1 reviews, gemiddel: 4,00 van 5)