
Ingrediënten
- Kipfilet
- Citroensap
- Italiaanse kruiden
- Eén teen knoflook
- Verse basilicum
- Tomaat
- Zout, grove zwarte peper
Bereiding recept
Snij de kipfilet in reepjes. Marineer de kipfilet met olie, knoflook, Italiaanse gedroogde kruiden, zout en een paar eetlepels citroensap. Laat de kruiden ca. 30 minuten intrekken.
Bak de kipreepjes op een bakplaat zodat ze een lekker bruin korstje krijgen. Serveer met de verse basilicum en tomaat. Enjoy!
Aanbevolen recepten
Thaise kippensoep (maaltijdsoep)
Geïnspireerd door soto ajam maak ik graag deze Thaise variant met groene curry pasta.
Geïnspireerd door soto ajam maak ik graag deze Thaise variant met groene curry pasta.
Ras el Hanout recept
Een verrassend recept uit de oven met kip, ras el hanout kruiden en amandelen.
Een verrassend recept uit de oven met kip, ras el hanout kruiden en amandelen.
Saté pittig en zoet
Lekkere pittige saté met een zoet randje. Smaakt heerlijk bij 'gepimpte' Wijko satésaus.
Lekkere pittige saté met een zoet randje. Smaakt heerlijk bij 'gepimpte' Wijko satésaus.


