
Ingrediënten
- Kipfilet
- Citroensap
- Italiaanse kruiden
- Eén teen knoflook
- Verse basilicum
- Tomaat
- Zout, grove zwarte peper
Bereiding recept
Snij de kipfilet in reepjes. Marineer de kipfilet met olie, knoflook, Italiaanse gedroogde kruiden, zout en een paar eetlepels citroensap. Laat de kruiden ca. 30 minuten intrekken.
Bak de kipreepjes op een bakplaat zodat ze een lekker bruin korstje krijgen. Serveer met de verse basilicum en tomaat. Enjoy!
Aanbevolen recepten
Curry uit de slowcooker
Deze kip curry smaakt fris met een zoete ondertoon. De fijngesneden wortel geeft een mooie oranje kl...
Deze kip curry smaakt fris met een zoete ondertoon. De fijngesneden wortel geeft een mooie oranje kl...
Thaise kippensoep (maaltijdsoep)
Geïnspireerd door soto ajam maak ik graag deze Thaise variant met groene curry pasta.
Geïnspireerd door soto ajam maak ik graag deze Thaise variant met groene curry pasta.
Saté pittig en zoet
Lekkere pittige saté met een zoet randje. Smaakt heerlijk bij 'gepimpte' Wijko satésaus.
Lekkere pittige saté met een zoet randje. Smaakt heerlijk bij 'gepimpte' Wijko satésaus.