krieltejs uit de oven met heerlijke kruiden
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 reviews, gemiddel: 3,25 van 5)
Laden...

Ingrediënten

  • 500 gram krieltjes
  • 1 teen knoflook
  • Cayennepeper
  • Mosterdzaadpoeder
  • Venkelzaadpoeder
  • Zout/peper
  • Goede olijfolie

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden. Knijp een teentje knoflook uit in een schaaltje olie en laat de knoflooksmaak in de olijfolie trekken. Was de krieltjes (want we gaan ze natuurlijk met schil eten!) en snij ze doormidden. Leg de krieltjes in een grote ovenschaal en bestrooi ze rijkelijk met de kruiden, zout en peper. Giet nu de knoflookolie over de krieltjes maar hou de knoflookstukjes achter. Zo krijg je een subtiele knoflooksmaak die niet overheersend is. Meng de aardappeltjes goed door elkaar en zet ze in de oven. Om de 10 minuten omroeren en na 40 minuten heb je heerlijk gekruide aardappeltjes. Enjoy!