
Ingrediënten
- 2 grote kipfilets
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- Creme Fraiche
- Vissaus
- Kruiden: kerrie masala, kardemon, gedroogde chili peper, verse peper, zout
- Topping: taugé, lente-uitje, gedroogde uitjes
Bereiding recept
Een heerlijk snel klaar recept voor de doordeweekse werkdag! Bak de ui, paprika en kipfilet in een beetje olijfolie. Voeg de kruiden toe als de kip bijna gaar is: zout, peper, 2 theelepels kerrie masala, 1 theelepel kardemon, gedroogde chili peper. Een flinke eetlepel creme fraiche erbij samen met een scheut vissaus. Even lekker laten pruttelen.
Kook onder tussen de rijst gaar. Serveren met een topping van taugé, fijngesneden lente-uitje en gedroogde uitjes.
Aanbevolen recepten
Marokkaanse kipspiesjes
Doe eens gek en kruid je saté eens met Ras el Hanout! Dat is echt lekker anders.
Doe eens gek en kruid je saté eens met Ras el Hanout! Dat is echt lekker anders.
Saté pittig en zoet
Lekkere pittige saté met een zoet randje. Smaakt heerlijk bij 'gepimpte' Wijko satésaus.
Lekkere pittige saté met een zoet randje. Smaakt heerlijk bij 'gepimpte' Wijko satésaus.
Kipnuggets met frisse zoet zure saus
De naam kipnuggets doet deze heerlijke krokante kiphapjes eigenlijk te kort. Serveer er een zelfgema...
De naam kipnuggets doet deze heerlijke krokante kiphapjes eigenlijk te kort. Serveer er een zelfgema...