
Ingrediënten
- 1 beenham (ongekruid)
- 4 tenen knoflook (uitgeknepen)
- 1,5 dl sojasaus
- 60 gram ruwe rietsuiker
- 1 eetlepel geraspte gemberwortel
- 1 eetlepel koriander
- 1/3 theelepel steranijs
- 1/2 eetlepel groene curry
- Sap 1/2 limoen
- Scheut olie
Bereiding roasted pork
Meng alle ingrediënten voor de marinade. Snij de beenham doormidden. Leg de twee stukken in de marinade. Laat het vlees minimaal 1 uur marineren. Verwarm de (hete lucht) oven op 180 graden. Haal het vlees uit de marinade en leg deze op een rooster in de oven. Draai het vlees om het kwartier om en besmeer met de marinade. Rooster het vlees in ca. 45 minuten tot er een lekker bruin korstje op zit. Serveer met rijst en geroerbakte Thaise groente. Enjoy!