Draadjesvlees maken moeilijk? Nee hoor, je hebt alleen wat tijd nodig. Hierbij stap voor stap uitleg om een mals stukje vlees te krijgen.

Laat de riblappen op kamertemperatuur komen, anders is het temperatuur verschil met de pan te groot en schrikt het vlees (wordt het taai van) 
Smeer de riblappen in met mosterd en breng ze op smaak met zout. 
Snij de andere ingrediënten klein: ui, paprika, tomaat, knoflook 
Bak de riblappen aan 
Leg onder in de crockpot laulier en kruidnagel (toevallig had ik nog wat Italiaanse kruiden over) 
Leg het aangebraden vlees in de crockpot 
Bak de ui, paprika, knoflook en tomaat aan 
Voeg ca. 250 ml wijn toe en een bouillonblokje, laat even doorkoken (je kunt ook bruin bier toevoegen, dat geeft een iets zoetere smaak). Ik dik de saus altijd iets in met bloem. 
Giet het vocht op het vlees en zet de crockpot op de laagste stand op 5 uur 
Halverwege begint het er al lekker uit te zien… en de geur in huis is heerlijk 
Resultaat, malse stukjes draadjesvlees
