
Lekkere knapperige broodjes voor bij de borrel
Dit is eigenlijk geen recept te noemen. Of koken! Toch zet ik dit op mijn site omdat ik merk dat veel vrienden bijna niet experimenteren met de airfryer en niet verder komen dan bitterballen en patat. Maar er is zoveel meer mogelijk met deze mooie ‘mini oven’.
Bereiding
Op zondagochtend vinden wij het lekker om afbakbroodjes te eten of we maken zelf brood in de broodbakmachine. Eigenlijk houden we altijd wel wat over. En daar maken we ’s middags dan lekkere knapperige toast van voor bij de borrel.
- Laat het brood dat van het ontbijt overgebleven is zonder af te dekken liggen tot je het nodig hebt.
- Snij het brood in dunne plakjes met een scherp broodmes.
- Leg de plakjes brood in het mandje van de airfryer.
- Besprenkel het brood royaal met goede olijfolie.
- Besprooi met grof zeezout.
- Bak de broodjes krokant in ca. 5 minuten op 200 graden.
Enjoy!