
Ingrediënten
- 2 varkenshaasjes
- 1 ui
- 1 rode puntpaprika
- Een stuk gember
- 1 teen knoflook
- 1 eetlepel rode curry pasta (hoeveelheid naar eigen smaak, te pittig is voor niemand lekker)
- 3 bosuitjes
- Flinke theelepel palmsuiker (of gewone suiker)
- Scheut kookroom
- Limoensap
- Zout, grove zwarte peper
- 3 takjes verse basilicum, koriander en selderij
- Taugé
Bereiding recept
Fruit de in stukjes gesneden ui, paprika, gember en knoflook. Voeg de in stukjes gesneden varkenshaas toe. Roerbak gedurende 5 minuten op een matig vuur. Breng op smaak met zout en peper. Voeg de curry pasta toe en blijft gedurende een paar minuten doorbakken. Bak de in grote stukken gesneden bosui kort mee. Zet het vuur lager en voeg de kookroom, suiker en scheut limoensap toe. Laat het gerecht ca. 5 minuten pruttelen. Roer net voordat je het gerecht op tafel zet de verse kruiden en de taugé erdoor. Zo blijven alle smaken afzonderlijk behouden. Een heerlijke combi. Enjoy!

Aanbevolen recepten
Gele rijst met pulled chicken
Een frisgeurige gele kerrie rijst met koriander en pulled chicken. Heerlijk met een gebakken eitje e...
Een frisgeurige gele kerrie rijst met koriander en pulled chicken. Heerlijk met een gebakken eitje e...
Thaise Bouillon
Je smaakpapillen weet niet wat ze overkomt met deze explosie van kruiden. Waanzinnige bouillon!!
Je smaakpapillen weet niet wat ze overkomt met deze explosie van kruiden. Waanzinnige bouillon!!
Koriandercurry
Een variatie op Surinaamse roti. Je moet wel van koriander houden, anders is dit niks voor jou.
Een variatie op Surinaamse roti. Je moet wel van koriander houden, anders is dit niks voor jou.