Ingrediënten
- 300 gram spaghetti
- 250 gram garnalen
- 1 ui
- 1 paprika
- 1 teentje knoflook
- 50 gram Philadelphia roomkaas
- 50 gram Gorgonzola
- 1 bosuitje
- selderij
- Peper, zout
Bereiding recept
Fruit de ui. Voeg de paprika toe en roerbak het geheel een paar minuten. Voeg de fijngeperste knoflook en garnalen toe. Roerbak ca. 3 minuten en breng op smaak met zout en peper. Voeg de roomkaas en gorgonzola toe. Laat de kaas smelten op een laag vuur tot een mooie saus ontstaat. Kook ondertussen de spaghetti gaar. Meng de spaghetti samen met het bosuitje en de selderij door de saus. Simpel, snel en heerlijk! Ik gebruik Philadelphia roomkaas omdat dit een mooie saus geeft die goed om de spaghetti blijft ‘plakken’.
Aanbevolen recepten
Spaghetti Bolognese uit de slowcooker
Een klassieker en vooral geliefd bij de kinderen: Spaghetti Bolognese. Ik maak de saus graag in de s...
Een klassieker en vooral geliefd bij de kinderen: Spaghetti Bolognese. Ik maak de saus graag in de s...
Pasta met mosselen
Pasta met mosselen. Lekker snel klaar gerecht met diepvries mosselen van AH seafoodmeubel.
Pasta met mosselen. Lekker snel klaar gerecht met diepvries mosselen van AH seafoodmeubel.
Gevulde pasta
Kant-en-klare pasta 'opgepimpt' met geitenkaas. Soms kan lekker en snel eten zo simpel zijn!
Kant-en-klare pasta 'opgepimpt' met geitenkaas. Soms kan lekker en snel eten zo simpel zijn!