
Ingrediënten
- 2 grote kipfilets
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- Creme Fraiche
- Vissaus
- Kruiden: kerrie masala, kardemon, gedroogde chili peper, verse peper, zout
- Topping: taugé, lente-uitje, gedroogde uitjes
Bereiding recept
Een heerlijk snel klaar recept voor de doordeweekse werkdag! Bak de ui, paprika en kipfilet in een beetje olijfolie. Voeg de kruiden toe als de kip bijna gaar is: zout, peper, 2 theelepels kerrie masala, 1 theelepel kardemon, gedroogde chili peper. Een flinke eetlepel creme fraiche erbij samen met een scheut vissaus. Even lekker laten pruttelen.
Kook onder tussen de rijst gaar. Serveren met een topping van taugé, fijngesneden lente-uitje en gedroogde uitjes.
Aanbevolen recepten
Kipvleugeltjes Vindaloo
Vindaloo is een curry gerecht uit India. Het is een vrij scherpe curry, wat mede komt door het gebru...
Vindaloo is een curry gerecht uit India. Het is een vrij scherpe curry, wat mede komt door het gebru...
Thaise kip met zoete aardappel
De kip is lekker pittig en doet heerlijk Thais aan. Het zuurtje van de kip doet het goed met het zoe...
De kip is lekker pittig en doet heerlijk Thais aan. Het zuurtje van de kip doet het goed met het zoe...
Kip in wijnsaus
Een heerlijke winterse stoofpot om met een groot gezelschap van te genieten.
Een heerlijke winterse stoofpot om met een groot gezelschap van te genieten.