flammkuchen garnalen
1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 reviews, gemiddel: 5,00 van 5)
Loading...

Ingrediënten

  • 1 verpakking Flammkuchendeeg (AH)
  • Knoflook garnalen (kant-en-klaar AH)
  • 2 eetlepels Creme Fraîche
  • Eetlepel tomatenpuree
  • 1 rode paprika
  • 1 bosuitje
  • Paar takjes selderij
  • Geraspte kaas
  • Kruiden: gedroogde chili peper, verse peper, zout

Bereiding recept

Meng de Creme Fraîche met de tomatenpuree, gedroogde chili pepers en grove peper (beetje tomatenketchup erbij is ook lekker voor een ‘zoetje’). Snij de paprika, het bosuitje en de selderij klein. Rol het Flammkuchendeeg uit. Verdeel het Creme Fraîche mengsel erover (smeer vooral de randen goed in, dat voorkomt verbranden in de oven). Verdeel alle ingrediënten gelijkmatig en strooi af met de geraspte kaas. Bak de Flammkuche in ca. 15 minuten gaar in een voorverwarmde oven op 180 graden.

Makkelijk en lekker. Enjoy!